Varning för bedrägeriförsök: Just nu får vi samtal från kunder som blivit uppringda från ett 08-nummer där avsändaren utger sig för att komma från Jämtkraft. Vi ber dig att vara observant och påminner om att vi:

  • Alltid ringer från ett 063-nummer
  • Aldrig ringer upp och ber dig godkänna något med BankID
Läs mer om bedrägeriförsök
Vindkraftpark Mullberg

Ursprungsmärkt el från vindkraft

Vill ditt företag ha enbart vindkraft i ert elavtal? Du kan välja ursprungsmärkt el från vindkraft som tillval till ditt vanliga elavtal.

Vindkraft är den energikälla som idag har störst utvecklingspotential bland de förnybara energislagen. Genom att betala lite extra för vindkraft bidrar du till att utveckla och öka andelen vindkraft i Sverige. Och därmed också öka andelen förnybar energi i stort.

Teckna ursprungsmärkt vindkraft

När du väljer ursprungsmärkt vindkraft köper vi in ursprungsgarantier som motsvarar den el du använder. 

Ursprungsmärkt vindkraft går att kombinera med alla våra företagsavtal. Det gäller tillsvidare med en månads uppsägningstid. 

Tillvalet kan du välja direkt när du tecknar ditt elavtal här på webben. Men du kan också lägga till det i efterhand när som helst under avtalstiden, kontakta oss så hjälper vi dig.

Ursprungsgarantier

De vindkraftverk som producerar elen har ursprungsgarantier för sin produktion. Revision utförs en gång per år vid Jämtkraft ordinarie årsrevision av auktoriserad revisor. Vid revisionen redovisas anskaffad energi kontra såld energi.

Revisorsintyg för ursprungsgarantier