Vi har flyttat! Du hittar nu vår reception och kundservice på vår nya adress: Kaserngatan 1, 831 32 Östersund. Välkommen!

En spång som ligger på en fjällmyr i ett höstlandskap.

Låt oss tänka på dina energifrågor – så slipper du

Specialerbjudande för dig som medlem i Samköpsgruppen!

Större industrier köper sin el när priserna är låga och avstår från att köpa när priserna är höga. Nu erbjuder vi alla medlemsföretag i Samköpsgruppen samma möjlighet – men vi gör jobbet åt dig, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Och som medlem får du nu 50 % rabatt på den fasta avgiften i elavtalet.

Våra så kallade förvaltade elavtal är varken rörliga eller fasta. Med ett förvaltat elpris låter du istället våra experter köpa in din el när priset är som förmånligast. Vi säkrar upp din el i portioner istället för att du ska satsa allt vid ett tillfälle. På så sätt kan du dra nytta av marknadens svängningar men samtidigt få ett jämnare och långsiktigt bra elpris.

Fokusera på din kärnverksamhet

Vi förstår att du har annat än el att tänka på. Därför gör vi det åt dig.
Jämtkrafts elinköpare bevakar elmarknaden varje timme och varje dag – hela året. Det kan du dra nytta av genom att låta dem köpa in din el också. Resultatet för dig blir ett långsiktigt och jämnare elpris samtidigt som du kan tänka på annat. 

Så fungerar förvaltat

Vårt portföljförvaltade elavtal ger ett långsiktigt bra pris som kapar pristopparna men ändå tar del av prisnedgångarna på marknaden. 

Långsiktigheten i avtalet gör dock att det finns viss fördröjning i hur priset följer plötsliga och snabba nedgångar på elmarknaden. Och på samma sätt kommer priset heller inte följa med lika snabbt uppåt i prisökningar på marknaden. 

Sett över de senaste åren har förvaltat elpris över tid varit lägre än det rörliga elpriset. Se diagram över prishistorik som jämför rörligt elpris med vår förvaltade företagsportfölj.

Jämförelse mellan rörligt elpris och Jämtkraft företagsportfölj

Eller helt rörligt

Vi kan erbjuda flera typer av förvaltningsavtal, beroende på vad som passar dig och din verksamhet. Är ditt mål ett jämnt, långsiktigt pris utan överraskningar eller är du ute efter det bästa priset för stunden med lite större risktagande? Vi skräddarsyr ditt avtal utifrån din situation och kan självklart även erbjuda helt rörliga avtal. Oavsett vad du väljer får du 50 % rabatt på den fasta avgiften i avtalet.

Kontakta mig om erbjudande för Samköpsgruppen

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Fyll i ditt förnamn
Fyll i ditt efternamn
Fyll i din e-postadress
Fyll i ditt telefonnummer
Fyll i företagets organisationsnummer
Fyll i anläggnings-ID, du hittar det på din faktura från din befintliga elhandlare
Fyll i ungefärlig årsanvändning i kWh, se din senaste faktura för att räkna ut årlig förbrukning.