Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

Värmer fötterna på element uppvärmd av fjärrvärme

För dig med fjärrvärme

Vi tar hand om fjärrvärmesystemet dygnet runt. Vi har också tjänster för att du som fjärrvärmekund ska behöva bekymra dig så lite som möjligt.

Tyst och krångelfritt med fjärrvärme i Ås

I familjen Björkmans villa i Sånghusvallen i Ås, är det numera betydligt tystare. En övergång från frånluftsvärmepump till fjärrvärme ledde till mindre krångel, mer förutsägbara uppvärmningskostnader och trivsammare inomhusmiljö.

Smart värme med Ngenic Tune

Med termostaten Ngenic Tune kan du enkelt hålla koll på och anpassa värmen i din bostad via mobilen.

Din fjärrvärmecentral

Bläddra i senaste numret av Varm

I höstens nummer av Varm kan du bland annat läsa om familjen Björkman i Ås som har bytt sin frånluftsvärmepump till fjärrvärme. Du kan också vara med och tävla om ett säsongskort till ÖIK:s hemmamatcher!

Jämtkraft på väg

Vad krävs det för att få ett tryggt elnät, en hållbar elproduktion och pålitlig värme?

Om du någon gång har besökt Jämtland har du med största sannolikhet mött mer än en bil som det står "Jämtkraft" på. Vart är alla bilar på väg? Vad gör en "Jämtkraftare" på en dag? I serien "Jämtkraft på väg" får vi en inblick i arbetet som många tar för givet. Vad krävs det för att få ett tryggt elnät, en hållbar elproduktion och pålitlig värme?

Frågor och svar om fjärrvärme