Viktig information! Den 3 juli fick flera kunder felaktiga digitala fakturor från oss. Det är viktigt att du inte betalar fakturan, utan bara låter den vara. Så ser du att fakturan är fel:

  • Fakturadatum är 2022-01-11
  • OCR/Fakturanummer börjar på 300
  • Du fick fakturan 2023-07-03
En man sitter i en grävmaskin.

Kabelanvisning och dränering runt fjärrvärmerör

Gör en kabelanvisning innan du ska gräva för att se efter vilka ledningar som ligger i marken. Vi hjälper vi dig även med hur du ska tänka med fjärrvärmen när du ska dränera om runt huset.

Kabelanvisning innan du ska gräva

Kom ihåg att se efter vilka ledningar som ligger i marken innan du gräver. Det gör du genom att göra en förfrågan via Ledningskollen.

Gratis anvisning fem dagar innan du gräver

Kabelanvisningen fram till elmätaren är kostnadsfri om du beställer den via Ledningskollens webbtjänst minst fem vardagar innan du ska börja gräva. Anmäler du ärendet senare får du betala en avgift. Om du vill ha kabelanvisning för egen ledning på din mark så tillkommer kostnader.

Akut kabelanvisning

Behöver du akut hjälp med kabelanvisning eller har frågor, ring Geomatikk på 026-12 35 00. Vid akut kabelanvisning som ej räknas som en samhällsfarlig situation hjälper Geomatikk till i mån av tid, anvisningen utförs då mot en kostnad.

Dränering runt fjärrvärmerör

När du ska dränera om runt huset hjälper vi dig gärna med information om hur du ska återfylla runt fjärrvärmeröret. Då slipper du onödiga kostnader om marken sätter sig och drar med sig fjärrvärmeledningen.

Boka in ett besök

Ring eller skicka e-post till oss för mer information och om du vill att vi gör ett besök hemma hos dig.