Den 11 februari klockan 21:00-02:00 utför vi ett planerat underhållsarbete på vår webbplats. Det kan innebära att det är svårt att teckna elavtal under den tiden.

Villa med solceller

Sälj dina solcellers överskott

Du som producerar egen el med solceller kan antingen göra det enbart för ditt eget behov eller för att sälja hela eller delar av produktionen.

En småskalig producent är den som producerar mer el än vad man använder under ett år och sedan säljer överskottselen till ett elhandelsföretag.

En mikroproducent, en variant av småskalig producent, är den som producerar mindre el än vad man använder under ett år. Periodvis kan dock produktionen överstiga användningen och då kan man sälja överskottselen till ett elhandelsföretag.

Oavsett om du är mikroproducent eller småskalig producent kan Jämtkraft köpa ditt överskott av el. För att vi ska kunna göra det behöver du:

  • Vara elhandelskund hos Jämtkraft.
  • Ha ett inmatningsabonnemang hos ditt elnätsföretag.

Intresseanmälan Produktionsavtal

Är du intresserad av att sälja ditt överskott till oss? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig och berättar mer. Din intresseanmälan innebär inte att du förbinder dig att köpa något.

Fyll i ditt förnamn
Fyll i ditt efternamn
Fyll i gatuadress
Fyll i postnummer och ort
Fyll i din e-postadress
Fyll i ditt telefonnummer
Fyll i din uppskattade årsförbrukning i kWh
Fyll i vilken effekt dina solceller har i kWh