Vi har flyttat! Du hittar nu vår reception och kundservice på vår nya adress: Kaserngatan 1, 831 32 Östersund. Välkommen!

Två personer går tillsammans på ett fjäll en höstdag.

Rörligt pris

Ett rörligt elpris baseras på vårt inköpspris för elen. Det följer prisutvecklingen på elbörsen Nord Pool och passar dig som inte är rädd för svängningar på marknaden. Du vågar chansa lite för att få ett bra elpris.

Justeras kontinuerligt

Ett rörligt elpris följer med prisutvecklingen på elbörsen.

Chans till bästa pris

Passar dig som vill ta lite större risk och vågar chansa lite för att få ett bra elpris.

100 % förnybar el

Elen du får är såklart alltid 100% förnybar.

Följer utvecklingen på elbörsen

Ett rörligt elpris följer med prisutvecklingen på elbörsen, Nord Pool. Denna typ av avtal passar dig som är benägen att ta lite större risk på en rörlig marknad. Du hänger med i svängningarna och tar del av både låga priser och pristoppar. Du kan när som helst byta till något av våra andra avtalstyper.

Prisutvecklingen för rörligt elpris på elbörsen Nord Pool styrs av utbud och efterfrågan på el. Vanligast är att det är högre på vintern och lägre på sommaren. Men det finns många tillfälliga variationer beroende på flera faktorer på elmarknaden. 

Prishistorik

Här kan du jämföra Rörligt pris med Jämtpriset de senaste 24 månaderna och snittpriserna för de senaste åren i alla elområden, öre/kWh inklusive moms. Här kan du se prishistorik i tabellform.

Mitt Jämtkraft

Med vår app Mitt Jämtkraft får du bättre koll på din elförbrukning och elkostnad. Ladda ner och logga in idag!

Frågor och svar om elavtal