Viktig information! Den 3 juli fick flera kunder felaktiga digitala fakturor från oss. Det är viktigt att du inte betalar fakturan, utan bara låter den vara. Så ser du att fakturan är fel:

  • Fakturadatum är 2022-01-11
  • OCR/Fakturanummer börjar på 300
  • Du fick fakturan 2023-07-03
Medarbetare på Jämtkraft i skyddskläder.

Sommarjobba i energibranschen

Genom att erbjuda sommarjobb vill vi inspirera dig till ett jobb inom energibranschen och vårt samhällsviktiga uppdrag. Ny kompetens en förutsättning för att vi ska fortsätta utveckla och framtidssäkra Jämtkraft, samtidigt som vi kan vara med och driva energiomställningen.

Att sommarjobba på Jämtkraft

Ett sommarjobb hos oss på Jämtkraft ger dig en fantastisk möjlighet att utöka din kunskap om energibranschen samtidigt som vi får chansen att lära känna dig bättre. Dessutom får du möjlighet att bygga upp ditt nätverk med andra studenter och kollegor.

Vi erbjuder sommarjobb som passar en bred variation av utbildningar och kompetenser. Oavsett om du går på gymnasiet (född 2007 eller tidigare) eller studerar på yrkeshögskola, högskola eller universitet, har vi sommarjobb som kan passa just dig. Vi uppmanar dig att söka det sommarjobb som bäst matchar dina intressen och kompetenser.

Sök sommarjobb

Sommarjobben annonseras här på vår webbplats under februari–mars varje år, då är du välkommen att skicka in din ansökan.

Jämtkraft utsedd till Karriärföretag

Jämtkraft har för tredje året i rad utsetts till Karriärföretag av Karriärföretagen. En utmärkelse för arbetsgivare med unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för både studenter och erfarna yrkespersoner.

Här kan du läsa mer om utmärkelsen

Frågor och svar