Lokalpriset

Du som bor, verkar eller har en fastighet i någon av våra ägarkommuner Åre, Östersund eller Krokom betyder extra mycket för oss. Vi finns till för er som gör vår region levande. Därför får ni ett extra bra pris. Med Lokalpriset får ni rabatt på både den fasta månadsavgiften och varje förbrukad kilowattimme.

gs_20150727_nattfoto_2078_pan_v4

Vad passar dig bäst? 

Vill du ha ett helt rörligt pris där du hänger med i marknadens prisnedgångar men också uppgångar? Eller vill du ha ett lite mer långsiktigt och förutsägbart pris? Oavsett vilket avtal du väljer har du alltid rabatt och 100 % förnybar el. Läs mer om våra olika alternativ och teckna avtal längre ner på denna sida.  

Rörligt 

Priset på vårt rörliga elavtal baseras på vårt inköpspris för elen. Det följer prisutvecklingen på elbörsen Nord Pool och passar dig som inte är rädd för svängningar. Ett avtal för dig som vågar chansa lite för att få ett bra elpris. Du kan när som helst byta till någon av våra andra avtalstyper. 

Långsiktigt 

Vårt så kallade portföljförvaltade avtal är mer stabilt och ett långsiktigt bra pris där du slipper pristopparna men ändå får del av prisnedgångarna på elmarknaden. 

Det blir inte alltid det absolut lägsta priset för stunden men du undviker på samma sätt de högsta topparna då elpriset på marknaden stiger. Resultatet blir ett stabilt, tryggt och bekymmersfritt elavtal. 

Frågor och svar

100 % förnybart 

Elen du får är såklart alltid 100 % förnybar oavsett vilket elavtal du väljer.

Se ditt pris och teckna nu

SNE_PIL

SNE_PIL