Viktig information! Den 3 juli fick flera kunder felaktiga digitala fakturor från oss. Det är viktigt att du inte betalar fakturan, utan bara låter den vara. Så ser du att fakturan är fel:

  • Fakturadatum är 2022-01-11
  • OCR/Fakturanummer börjar på 300
  • Du fick fakturan 2023-07-03
Fem herrar i skidskyttelandslaget gör sig redo för skytte

Kunderbjudanden

Vi är med och stöttar många event och arrangemang i Jämtland. Tillsammans med dessa kan vi erbjuda dig en säsong full av aktiviteter och erbjudanden.

Läs mer här nere och se om det är något som du går igång på.

Träna som stjärnorna

Vill du bli en bättre skidåkare? Är du sugen att prova eller utveckla ditt skytte? Nu har du chansen att få råd och tips av skidskyttestjärnornas tränare.

Vinn biljetter till Östersund Basket

Vi lottar ut 10 st entrébiljetter till 5 lyckliga vinnare. Du vinner alltså 2 biljetter så att du kan bjuda med någon kär. Biljetten är inklusive mat (Before Basket).

Dessutom får alla Jämtkraftkunder gå 2 för 1 på premiärmatchen den 14 oktober. Köp 1 biljett, ta med en kompis och visa upp vårt kundbrev med mobilen i insläppet.

Stötta ÖIK inför säsongsstart!

Kunderbjudande i ÖIK-shopen, vad sägs om 20% rabatt på ALLT? Välj något snyggt i shopen, lägg till rabattkod: jämtkraft20 i kassan och bär dina ÖIK-färger med stolthet. Rabatten gäller fram till och med söndag den 24/9. Du kan hämta i den fysiska shopen på arenan.

Bli blå med Jämtland Basket!

Passa på att kitta dig med basketprylar inför den heta säsongen i både SBL och Europacupen! Med koden JBJK2023 får du 20% på hela sortimentet i webbshopen ända till den 18 oktober.

Vinn en stickad ÖFK-mössa!

Nu lottar vi ut 10 stickade ÖFK-mössor lagom till att höstkylan kommer och fotbollssäsongen ska avslutas. Klicka på länken och fyll i formuläret så är du med i utlottningen, lycka till!

Rabatt i ÖFK-shopen!

Shoppa rött och svart! Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet i webbshopen. Rabattkoden ofkjamtkraft20 gäller till 24/9. Beställ och hämta i den fysiska shopen på Jämtkraft Arena. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Se Deportees i december

Den lokala föreningen Stuck On arrangerar livemusik på olika scener i Östersund och den 3 december gästar Deportees Storsjöteatern. Vi lottar ut 5 fribiljetter till konserten, det vill du inte missa!