Sälj ditt överskott av el

Du som producerar egen el med solceller kan antingen göra det enbart för ditt eget behov eller för att sälja hela eller delar av produktionen.

solvinter

En småskalig producent är den som producerar mer el än vad man använder under ett år och sedan säljer överskottselen till ett elhandelsföretag. 

En mikroproducent, en variant av småskalig producent, är den som producerar mindre el än vad man använder under ett år. Periodvis kan dock produktionen överstiga användningen och då kan man sälja överskottselen till ett elhandelsföretag.

Oavsett om du är mikroproducent eller småskalig producent kan Jämtkraft köpa ditt överskott av el. För att vi ska kunna göra det behöver du:

  • Vara elhandelskund hos Jämtkraft.
  • Ha ett inmatningsabonnemang hos ditt elnätsföretag.

Intresseanmälan Produktionsavtal

Är du intresserad av Dela vattnet eller att sälja ditt överskott till oss? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig och berättar mer. Din intresseanmälan innebär inte att du förbinder dig att köpa något.
Fyll i ditt förnamn
Fyll i ditt telefonnummer
Fyll i din e-postadress
Fyll i gatuadress
Fyll i postnummer och ort
Fyll i din årsförbrukning
Fyll i vilken effekt dina solceller har
Jag är intresserad av att* Välj alternativ
Jag är kund hos Jämtkraft*
Jag godkänner att Jämtkraft hanterar mina uppgifter* Kryssa i att du godkänner att Jämtkraft hanterar dina uppgifter

Genom att lämna de uppgifter vi frågar efter godkänner du att vi kan använda uppgifterna för att hantera ärendet samt kunna kommunicera med dig. Jämtkraft vidtar de åtgärder som behövs för att säkerställa hanteringen av personuppgifterna. Läs Jämtkrafts personuppgiftspolicy