Den 11 februari klockan 21:00-02:00 utför vi ett planerat underhållsarbete på vår webbplats. Det kan innebära att det är svårt att teckna elavtal under den tiden.

En ung mans händer skriver på en bärbar dator.

Praktik och examensarbete

Vi tror att det är i samarbete med andra som vi lyckas driva och utveckla framtidens energibolag och nya inspel, kompetenser och kunskaper ser vi som nyckelfaktorer.

Praktik och exjobb är ett bra sätt för oss att lära känna dig under studietiden och för dig är det en bra möjlighet att få en känsla för vårt företag och för energibranschen i stort. Vi hoppas att det ska leda till att vi vill jobba tillsammans i framtiden!

Framtidens arbetskraft

Kompetensförsörjningen på kort och lång sikt är en avgörande faktor för att vi på Jämtkraft ska kunna nå våra mål. För att säkra kompetens på lång sikt jobbar vi på olika sätt med att öka intresset för energifrågor i allmänhet och Jämtkraft i synnerhet.

Bland annat samarbetar vi med olika universitet samt yrkeshögskolan i Härnösands program Elkraftsingenjör och Drifttekniker.

Genom att erbjuda praktikplatser hos oss får vi möjlighet att visa vad vår spännande bransch har att erbjuda, samtidigt som vi får chansen att lära känna en framtida kollega.

Exjobb, lärling och praktik

Möt några av våra studenter.

För tredje året i rad har Jämtkraft utsetts till ”Karriärföretag” av Karriärföretagen.
Här kan du läsa mer om utmärkelsen