Viktig information! Den 3 juli fick flera kunder felaktiga digitala fakturor från oss. Det är viktigt att du inte betalar fakturan, utan bara låter den vara. Så ser du att fakturan är fel:

  • Fakturadatum är 2022-01-11
  • OCR/Fakturanummer börjar på 300
  • Du fick fakturan 2023-07-03
Vindkraftpark

Ursprungsmärkt el från vindkraft

Vill du ha enbart vindkraft i ditt elavtal? Du kan välja ursprungsmärkt el från vindkraft som tillval till ditt vanliga elavtal.

Vindkraft är den energikälla som idag har störst utvecklingspotential bland de förnybara energislagen. Genom att betala lite extra för vindkraft bidrar du till att utveckla och öka andelen vindkraft i Sverige. Därmed bidrar du även till att öka andelen förnybar energi i stort.

Lägg till ursprungsmärkt vindkraft i ditt elavtal

När du väljer ursprungsmärkt vindkraft köper vi in ursprungsgarantier som motsvarar den el du använder.

Ursprungsmärkt vindkraft går att kombinera med alla våra elavtal. Det gäller tillsvidare med en månads uppsägningstid. 

Tillvalet kan du välja direkt när du tecknar ditt elavtal här på webben. Men du kan också lägga till det i efterhand, när som helst under avtalstiden. Kontakta oss på 063-14 90 00 eller info@jamtkraft.se så hjälper vi dig. 

Ursprungsgarantier

De vindkraftverk som producerar elen har ursprungsgarantier för sin produktion. Revision utförs en gång per år vid Jämtkraft ordinarie årsrevision av auktoriserad revisor. Vid revisionen redovisas anskaffad energi kontra såld energi.

Revisorsintyg för ursprungsgarantier

Frågor och svar om elavtal