Jämtkraft företagsportfölj

Utan att behöva engagera dig och hålla koll på de dagsaktuella elpriserna får du med Jämtpriset ett långsiktigt bra elpris för ditt företag. Det blir inte alltid det absolut lägsta priset för stunden men du undviker på samma sätt de högsta topparna då elpriset på marknaden stiger. Resultatet blir ett stabilt, tryggt och bekymmersfritt elavtal som sett över de senaste åren haft ett lägre pris över tid jämfört med det rörliga elpriset. Och elen du får är såklart alltid 100 % förnybar.

en gul ryggsäck med bruna remmar ligger i en skog bland stenar och mossa.

Långsiktigt bra för ditt företag - så funkar det

Jämtpriset är ett så kallat förvaltat elpris. Det funkar så att Jämtkrafts förvaltare bevakar elmarknaden varje timme och varje dag. De köper upp el för kundernas framtida förbrukning, för att säkra upp ett stabilt elpris för kunderna.

Resultatet blir ett stabilt och långsiktigt bra pris där man slipper pristopparna men ändå får del av prisnedgångarna på elmarknaden. Långsiktigheten i dessa avtal gör dock att det finns viss fördröjning i hur priset följer plötsliga och snabba nedgångar på elmarknaden som vi nu ser exempel på. Men på samma sätt kommer man alltså som förbrukare heller inte följa med i alla prisökningarna på marknaden.

Sett över de senaste åren har förvaltat elpris över tid varit lägre än det rörliga elpriset. Väldigt bra för dig med företag som inte bara behöver el just idag alltså. Och dig som har annat än elavtal att lägga tid och pengar på.

Hitta rätt avtal för ditt företag

Vi kan erbjuda flera typer av avtal, beroende på vad som passar ditt företag. Är ert mål ett jämnt, lågt pris utan överraskningar eller är ni ute efter ett snabbrörligt pris?

Ta kontakt med våra företagssäljare eller låt oss kontakta dig för att hitta det avtal som passar ditt företag bäst. Om ditt företags årsanvändning understiger 60 000 kWh och du hellre vill teckna ditt avtal själv så gör du det enkelt här.