Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

Två personer sitter på ett fjäll vid en vattendrag. Bredvid står en lysande lampa.

Jämtkraft levererar energi till GodEls kunder 

Jämtkraft har tecknat ett långsiktigt avtal med GodEl om att leverera 1 TWh el till deras kunder. GodEl är ett av de större elhandelsbolagen i Sverige med 160 000 kunder, både privat- och företagskunder.
Publicerad:

– Från och med den 1 november 2022 är Jämtkraft balansansvarig för GodEl. Vi ser Jämtkraft som en perfect match för oss och ser mycket fram emot att utveckla elmarknaden tillsammans, säger Maria Erdmann, vd GodEl.

GodEl har ett starkt varumärke inom hållbarhet och hela vinsten investeras i olika typer av välgörenhetsprojekt. All el de säljer är förnybar och märkt Bra Miljöval.   

– GodEls profil passar oss väl. Vi har stor erfarenhet av den här typen av samarbeten och ser fram emot att få arbeta tillsammans med GodEl under många år framöver, säger Klas Liljegren, vd Jämtkraft.  

Driva omställning tillsammans

Jämtkraft producerar och säljer enbart förnybar energi och har kunder med leveransavtal över hela Sverige, totalt sett cirka 8 TWh. Utöver det erbjuder bolaget också balansavtal och stödtjänster vilket blir allt mer relevant på en turbulent elmarknad. 

– För framtiden ser vi gemensamma behov att hjälpa kunder med efterfrågeflexibilitet. Genom att bli mer flexibla i när elen dras från elnätet kan vi påverka elräkningen samtidigt som vi skapar förutsättningar för snabbare omställning mot ett hållbart samhälle.  Jag tror att det är viktigt att vi elleverantörer tillsammans hjälps åt och göra det möjligt, säger Per Lundström chef Energihandel Jämtkraft.  

För mer information:
Per Lundström, chef Energihandel Jämtkraft, per.lundstrom@jamtkraft.se
070-5465123