Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

Ett par lagar mat i sitt kök med ett väldigt lågt tak

Härligt lågt i tak!

Ta del av de lägsta priserna. Slipp de högsta. Timpris med tak är ett helt nytt unikt rörligt timpris som följer spotpriset men som skyddas av ett pristak när elpriset stiger.

Rörligt timpris

Ett rörligt timpris följer med prisutvecklingen på elbörsen och du kan ta del av de lägsta priserna.

Pristak

Med pristaket är du skyddad mot pristoppar över taknivån, även om elpriset på börsen skenar.

Lokalt

Ett unikt avtal som just nu endast erbjuds dig i våra ägarkommuner Åre, Östersund och Krokom. Inom kort tillgängligt för alla inom elområde 2.

Det bästa av två världar

Timpris med tak är ett helt nytt unikt elavtal där du betalar ett rörligt timpris som följer det så kallade spotpriset på elbörsen, och alltså betalar ett lågt pris när priset där sjunker. Samtidigt som du är skyddad av ett pristak när elpriset på börsen stiger.

Eftersom du debiteras per timme har du möjlighet att styra din förbrukning - och därmed kostnad - till de timmarna på dygnet med lägst elpris. Utifrån dina möjligheter och intresse – med pristaket behöver du aldrig vara rädd att du använder el under tider med rekordhöga priser. I vår app kan du se spotpriset för varje timme.

Timpris med tak är ett tryggt alternativ som samtidigt låter dig ta del av de lägsta priserna. Och bli en del av ett effektivt och stabilt energisystem.

Timpris med tak erbjuds till en början endast dig som bor, verkar eller har en fastighet i någon av våra ägarkommuner Östersund, Åre eller Krokom. Självklart får du lokalrabatt även på detta avtal. Lokalrabatten ger dig 20 kronor i rabatt på den fasta månadsavgiften och 3 öre rabatt på varje förbrukad kilowattimme.

Bild på ett diagram som förklarar Timpris med Tak.
Bild på ett diagram som förklarar Timpris med Tak.

Med Timpris med tak följer ditt elpris med ner när spotpriset är lågt. När spotpriset stiger över 80 öre/kWh är du skyddad av pristaket.

Är du kund hos oss? Så här byter du avtal!

  1. Logga in på Mina Sidor
  2. Gå till Avtalsuppgifter i menyn
  3. Välj rätt anläggning och följ länken på raden ”Du kan byta avtal”.
  4. Välj ”Timpris med tak” i listan och klicka på "Bekräfta".
  5. Klart!

Det går också bra att kontakta kundservice på info@jamtkraft.se eller 063-14 90 00
Är du inte kund hos oss hittar du en länk längre ner.

Lär dig allt om det nya avtalet

Kolla in vår film där Jämtkrafts experter förklarar det nya elavtalet Timpris med tak. Hur funkar det, hur bra är det och varför just nu?

Mitt Jämtkraft

Med vår app Mitt Jämtkraft får du enkelt koll på aktuellt spotpris och kan styra din elförbrukning. Ladda ner och logga in idag!

Frågor och svar om Timpris med tak