Just nu är det många som hör av sig till oss och vi gör vårt yttersta för att svara alla så fort vi kan. Vi beklagar detta och hoppas att ni har överseende.

Frågor och svar

Jämtkraft och Jämtland Basket i samarbete för ungas framtid

Stadsdelen Torvalla blir fokusområde när samarbetet mellan Jämtkraft och Jämtland Basket utvecklas. Syftet är att genom sporten nå ungdomar och tillsammans skapa ett bättre samhälle.
Publicerad:

Nu förstärks partnerskapet mellan Jämtkraft och Jämtland Basket ytterligare.I höst planeras en gemensam satsning som riktas mot barn och unga i stadsdelen Torvalla.  

– Vi har redan ett utbyte med skolorna i området och samarbetet med Jämtland Basket syftar till att ytterligare stärka barn och ungdomars välbefinnande, självkänsla och att skapa en trygg miljö i stadsdelen, säger Karin Sundström, kommunikationschef på Jämtkraft.  

Insatserna innefattar bland annat aktiviteter under och efter skoltid, lovaktiviteter, prova-på dagar och gå-på-matchkvällar samt gemensamma insatser tillsammans med skola och aktörer i stadsdelen. 

– Vi ser goda exempel runt om i basketsverige där basket och insatser för att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid – ger en positiv effekt för både elever, skola och stadsdelen, säger Alexandra Andreou, projektledare Jämtland Basket. 

Samarbetet är en del av ”Jämtland Basket i samhället”. En större satsning där Jämtland Basket tillsammans med offentlighet och näringsliv sprider sportens positiva värderingar för att skapa ett bättre samhällsklimat. I mötet med ungdomar, på och utanför planen, förs dialog kring värdegrund och vikten av en meningsfull fritid.  

 

För mer information, kontakta: 

Karin Sundström, KommunikationschefJämtkraft 063 -14 92 20 

Alexandra Andreou, Projektledare, Jämtland Basket, 073 - 061 78 08 

Bilder