Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

Ryggen på två personer som sitter på en fjäll och blickar ut över omgivningen.

Jämtkraft och Tibber samarbetar kring elhandel

Jämtkraft och Tibber inleder ett samarbete kring elhandel från och med den 1 december 2022. Samarbetet innebär att Jämtkraft blir balansansvarig för Tibber på den svenska marknaden.
Publicerad:

– Jämtkraft har en lång erfarenhet både som elproducent samt elhandlare av hållbar energi och är därför en bra match för Tibber. Samarbetet gör att vi kan köpa in mer hållbar energi till ett lågt pris för våra kunders räkning, säger Daniel Linden, grundare och produktchef på Tibber.

Tibber är ett digitalt elbolag och teknikbolag som utvecklar smart teknik för att sänka hushållens elförbrukning och elkostnader.

– För Jämtkraft är det intressant att arbeta med en partner som är i framkant när det gäller smarta digitala tjänster. Att Tibber väljer Jämtkraft som samarbetspartner är ett bevis på att vi är ledande inom krafthandel och flexibilitetstjänster. Jag ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Klas Liljegren, vd Jämtkraft.

Jämtkraft är ett energibolag som sedan 1889 producerar och säljer förnybar energi. Kunderna finns i hela landet och totalt sett levererar Jämtkraft cirka 9 TWh. Utöver det erbjuder bolaget också balansavtal och stödtjänster till SVK.