Vi har flyttat! Du hittar nu vår reception och kundservice på vår nya adress: Kaserngatan 1, 831 32 Östersund. Välkommen!

Jämtkraft och Volkswagen Sverige erbjuder alla som köper en laddbar Volkswagen tre års fri laddning av bilen där hemma.

Jämtkraft och Volkswagen driver på elektrifieringen – bjuder på tre års fri hemmaladdning

Energibolaget Jämtkraft och Volkswagen Sverige erbjuder alla som köper en laddbar Volkswagen tre års fri laddning av bilen där hemma.
Publicerad:

Under 2019 inledde Jämtkraft och Volkswagen ett samarbete. Syftet var att tillsammans driva på utveckling mot ett fossilfritt samhälle och elektrifierade transporter. Nu har samarbetet resulterat i ett kunderbjudande.

För att ytterligare accelerera utvecklingen har Volkswagen och Jämtkraft beslutat att erbjuda alla som köper en ny eller begagnade laddbar Volkswagen hos någon av Volkswagens Sveriges auktoriserade återförsäljare ett elavtal med 100 % förnybar el – där tre års hemmaladdning ingår.

– Vi är väldigt glada att tillsammans med Jämtkraft kunna göra det lättare för våra kunder att leva mer hållbart. Vi hoppas såklart att detta erbjudande får ännu fler att välja en elbil eller laddhybrid och att körningen sker på förnybar el, säger Sten Forsberg, chef Volkswagen Sverige.

Fram till år 2024 kommer märket Volkswagen att investera omkring 115 miljarder kronor i elektrisk rörelsefrihet. Under de närmaste fem åren kommer fler än 20 nya helt eldrivna modeller att lanseras på den globala marknaden. Volkswagen ställer höga krav på hela produktionskedjan ur ett hållbarhetsperspektiv och vill även försäkra sig om att bilarna laddas och drivs på ett så hållbart sätt som möjligt.

– Jämtkraft och Volkswagen tar klimatförändringarna på största allvar. Gemensamt tar vi ansvar och driver omställningen mot fossilfria transporter och smarta energilösningar. Elektrifiering är nyckeln och det är glädjande att vi nu har ett så bra erbjudande med 100 % förnybar vattenkraft från Jämtland till alla Volkswagenkunder som väljer en laddbar bil, säger Erik Brandsma, vd Jämtkraft.

För mer information, kontakta:
Karin Bodén
Pressansvarig Jämtkraft
063-57 74 72
karin.boden@jamtkraft.se

Marcus Thomasfolk
Kommunikationschef Volkswagen Sverige
070-35 896 57
marcus.thomasfolk@volkswagen.se