Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

​ÖFK Team 12-17 2019 är ett samarbete mellan Östersunds Fotbollsklubb (ÖFK), Jämtkraft och Region Jämtland Härjedalen – Mobilisering mot droger. Jämtkraft sponsrar initiativet med 100 årskort.

Jämtkraft stöttar fotboll och nyktra ungdomar

350 ungdomar mellan 12 och 17 år får fritt inträde på ÖFK:s hemmamatcher. Förutsatt att de lovar att avstå från alkohol och droger. Jämtkraft sponsrar satsningen ÖFK Team 12–17 med 100 årskort. Kontraktsskrivning med ÖFK sker hos Jämtkraft på tisdagen.
Publicerad:

– Vi tycker att det är ett bra initiativ att sponsra. Varje åtgärd eller aktivitet som försenar alkoholdebut eller användande av droger är positivt, både för ungdomen och i förlängningen även samhället. Jämtkraft har ett samhällsengagemang, att sponsra ÖFK Team 12–17 är ett sätt att engagera sig, säger Kai Lundin, sponsoransvarig för Jämtkraft.

Stort intresse

ÖFK Team 12-17 2019 är ett samarbete mellan Östersunds Fotbollsklubb (ÖFK), Jämtkraft och Region Jämtland Härjedalen – Mobilisering mot droger. Team 12–17 är en klubb där ungdomar som är mellan 12 och 17 år får fritt inträde, ståplats, på ÖFK:s hemmamatcher i allsvenskan. Förutsättningen är att de undertecknar ett avtal med ÖFK där de förbinder sig till att vara alkohol- och drogfria under hela året. I år hade ÖFK planerat för 250 årskort till medlemmarna men antalet kunde utökas tack vare Jämtkrafts sponsring.

– På bara ett dygn hade vi drygt 200 anmälda. Tack vare Jämtkraft fick vi möjlighet att öka med 100 extra platser så totalt kommer 350 ungdomar få fritt inträde på ÖFK:s hemmamatcher i år, säger Lasse Landin kanslichef i ÖFK.

På tisdagen 19 mars kommer ungdomarna till Jämtkraft för att underteckna avtalet som också signeras av ÖFK:s spelare och ambassadörer, Douglas Bergqvist och Sam Mensiro.

Media hälsas välkomna till kontraktsskrivningen.

Plats: Jämtkraft, Kyrkgatan 21, Östersund
Dag: tisdag 19 mars
Tid: klockan 16–18

För mer information kontakta:
Kai Lundin, Jämtkraft
kai.lundin@jamkraft.se
063-14 90 30

Lasse Landin, ÖFK
lasse.landin@ostersundsfk.se
073-864 15 70