Just nu kan du som kund ha problem att se mätvärden på Mina sidor och i vår app Mitt Jämtkraft. Vi arbetar för att lösa problemet.

Ett folkhav framför stora scenen på Storsjöyran. På scenen hänger tyger i Jämtlands färger blått, vitt och grönt.

Jämtkraft & Yran — ett hållbart partnerskap

Jämtkraft går i år in som en av Storsjöyrans huvudsponsorer, i ett treårigt samarbete med Storsjöyran, där fokus ligger på hållbarhet.
Publicerad:

– Jämtkraft har ett samhällsansvar i många perspektiv. Leveranssäker el och produktion av förnybar el är vår kärnverksamhet, men för oss är det viktigt att också stötta initiativ och aktiviteter som bidrar till att vår region är en attraktiv plats att bo och verka på, säger Erik Brandsma vd Jämtkraft.

Storsjöyrans vd Andréa Wiktorsson välkomnar Jämtkrafts engagemang.

– Hållbarhetsfrågorna diskuteras flitigt i vår bransch. Yran arbetar redan på olika sätt, vi har grön el och ett utvecklat återvinningsarbete. Ifjol bytte vi ut det traditionella fyrverkeriet mot laser och vi gör många olika satsningar i kulisserna, men vårt hållbarhetsarbete är mer omfattande än så. Därför känns det tryggt att inleda ett långsiktigt samarbete med en så kunnig partner som Jämtkraft

Café Kontakt

Jämtkraft vill ta till vara den samlade energin och ser fram emot att möta besökarna på plats under festivalen.

– För oss är Yran verkligen energi. Inte bara den lokala förnybara energin som driver förstärkare, scenljus och restauranger utan lika mycket mänsklig energi som både besökare och artister bidrar med och som uppstår i mötet mellan människor. Därför har vi till årets Yra också skapat Café Kontakt. En plats mitt i Yran där människor kan mötas, säger Karin Stolt Halvarsson, kommunikationschef Jämtkraft.

Kontakter:
Jessica Brander, kommunikationsavdelningen Jämtkraft, jessica.brander@jamtkraft.se, 070-556 73 62

Andrea Wiktorsson, vd Storsjöyranandrea@yran.se, 070-344 80 12