Viktig information! Den 3 juli fick flera kunder felaktiga digitala fakturor från oss. Det är viktigt att du inte betalar fakturan, utan bara låter den vara. Så ser du att fakturan är fel:

  • Fakturadatum är 2022-01-11
  • OCR/Fakturanummer börjar på 300
  • Du fick fakturan 2023-07-03
Skog i morgonljus.

Jämtkrafts årsstämma 2021

Vi hälsar media välkomna att närvara vid Jämtkrafts årsstämma torsdag den 6 maj klockan 13-15.
Publicerad:

Program

13.00 Gästföreläsare: Eva Vitell, VD Hybrit Development AB, berättar om projektet, dess möjligheter och utmaningar.

HYBRIT Development AB, är ett samriskbolag som ägs av SSAB, LKAB och Vattenfall med målsättningen att utveckla HYBRIT-tekniken från laboratorieskala till full produktionsskala för att möjliggöra världens första fossilfria malmbaserade ståltillverkning. Genom att använda vätgas istället för koks och kol för järnmalmsreduktion kommer utsläppet att bli vatten istället för koldioxid.

14.00 – 15.00 Jämtkraft AB Årsstämma – Dagordning bifogas

Det kommer inte att finnas möjlighet för media att ställa frågor under mötet, men efter klockan 15.30 kan vi erbjuda tid för enskilda intervjuer.

Även i år kommer årsstämman att hållas digitalt. Om du vill närvara behöver du anmäla dig till miriam.orjebo@jamtkraft.se, senast den 5 maj behöver vi din anmälan.

Berätta också om du vill ha tid för enskild intervju med styrelseordförande Kerstin Arnemo eller tf vd Ylva Andersson efter stämman.