Viktig information! Den 3 juli fick flera kunder felaktiga digitala fakturor från oss. Det är viktigt att du inte betalar fakturan, utan bara låter den vara. Så ser du att fakturan är fel:

  • Fakturadatum är 2022-01-11
  • OCR/Fakturanummer börjar på 300
  • Du fick fakturan 2023-07-03
Klas Liljegren, tillträdande vd Jämtkraft AB

Klas Liljegren blir vd för Jämtkraft

Klas Liljegren rekryteras som vd för Jämtkraft. Klas Liljegren kommer närmast från vd-uppdraget för energihandelsbolaget Modity i Skåne.

Publicerad:

- Jämtkraft är väldigt väl positionerat för att spela en aktiv roll i den stora förändring av energimarknaderna som pågår. Traditionen och den starka lokala förankringen i kombination med koncernens samlade styrka gör att vi har alla möjligheter för framtiden. Jag är verkligen glad att ha fått Sveriges kanske roligaste energijobb, säger Klas Liljegren.

Klas Liljegren har lång erfarenhet inom energibranschen, både nationellt och internationellt.
Före uppdraget i kommunalägda Modity arbetade han i 20 år inom Vattenfall med olika vd-, chefs- och styrelseuppdrag internationellt. Han har även arbetat som ekonomi- och finansdirektör på Telgekoncernen i Södertälje.

- Vi i styrelsen ser att Klas främsta styrkor är hans erfarenhet inom strategisk utveckling samt gedigna bakgrund inom ledarskap och ekonomi. Klas har ett engagerat och coachande ledarskap som vi bedömer är gynnsamt för både medarbetarna och Jämtkraft som bolag, säger Kerstin Arnemo, styrelseordförande för Jämtkraft.

Klas Liljegren tillträder tjänsten senast 12 april 2022.

För ytterligare information kontakta:
Kerstin Arnemo, styrelseordförande Jämtkraft AB, 070-217 78 33
Klas Liljegren, tillträdande vd Jämtkraft AB, ‪0730-8‪2 92 01