Vi har flyttat! Du hittar nu vår reception och kundservice på vår nya adress: Kaserngatan 1, 831 32 Östersund. Välkommen!

Smart styrning av fjärrvärme

Beställ Smart värme

Med termostaten Ngenic tune är det enkelt att hålla koll på och anpassa värmen i din bostad via din mobil – vart du än är.

Bättre komfort och jämnare temperatur

Smart värme innebär att du som fjärrvärmekund får en smart termostat från Ngenic installerad. Den sköter regleringen av din inomhustemperatur och styrs via appen Ngenic Tune. Det gör att du kan optimera din energianvändning och ta del av historik och statistik från ditt hus.

Vi hjälper dig gärna med installationen och ser till att allt fungerar. För kunder med serviceavtal bjuder vi på installationen och du får 3 års garanti.

Så fungerar det

Tre små vita dosor installeras hemma hos dig och samlar information om väder och inne- och utetemperatur och hjälper till att optimera ditt värmesystem.

  • En trådlös innegivare samlar information om solljus och temperatur.
  • En styrdosa reglerar värmesystemet och ger dig rätt temperatur, oavsett väder och vind. 
  • En gateway som kopplas till din router eller modem skickar uppgifterna till din mobil och ser till att Ngenic Tune gör smarta beräkningar.

När allt är monterat styr och övervakar du uppvärmningen via en app i din mobil. Appen är utvecklad för iOS och Android.

På Ngenics webbplats hittar du svar på vanliga frågor och om något inte fungerar kan få tips på felsökning. Du kan också logga in på deras webbplats för att ta del av historik och statistik från ditt hus.

Köpvillkor

Läs köpvillkoren här

Beställ Ngenic Tune för fjärrvärme

Fyll i ditt förnamn
Fyll i ditt efternamn
Fyll i gatuadress
Fyll i postnummer och ort
Fyll i ditt telefonnummer
Fyll i din e-postadress
Välj produkt
Fyll i vilken produkt du vill beställa, priser inklusive moms
Betalningsalternativ
Välj betalningsalternativ
Jag godkänner köpvillkoren
Fyll i eventuell övrig information

**Observera att dessa alternativ innebär avhämtning hos Jämtkraft, Kaserngatan 1, 831 32 Östersund.